Történetünk

P21EYF1

A General Construction – generálkivitelező

Az évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Seller Kft. az építőipari generálkivitelezés során az építési beruházás megvalósítását vállalja a megrendelő által adott tervdokumentáció alapján; költséghatékonyan, tökéletes minőségben. Minden esetben a rendelkezésünkre bocsátott kiviteli tervek alapján, pontosan az abban foglalt tartalommal építjük meg, újítjuk fel és adjuk át az építményt a megrendelőnek.

A General Construction nemcsak a terveket készíti el. Az átadásig, az egész építési projektet nyomon követi, valamennyi fázist ő koordinálja. A megvalósításban közreműködő szakkivitelezők pedig alvállalkozóként kapcsolódnak hozzá.

A General Construction feladatai

A tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésén és ellátásán át, egészen a teljes körű kivitelezésig minden tevékenység. Kiemelten fontos feladat például a munkafolyamatok pontos megszervezése, valamint a minőségi követelmények betartása is.

Fontos feladata az, hogy kulcsrakész állapotba hozza a létesítményt. A General Construction mindezt a megfelelő minőségű építőanyagok használatával, illetve a lehető legjobb felkészültséggel rendelkező szakemberek munkája által valósítja meg.

Tervezés

Kivitelezés

Garancia

Maradandót alkotni, alapoktól a tetőig.