Szolgáltatások

Generálkivitelezés

Tervezéstől a kulcsátadásig. A generálkivitelezés folyamata már a tervezés időszakában megkezdődik. A helyszínek megtekintése és az ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése egyaránt lényegesek számunkra. A közös munka során a projekt úgy kerül megvalósításra, hogy abban a tulajdonosok elvárásai maximálisan érvényre juthassanak. Ennél azonban sokkal több az, amit cégünk nyújtani tud ügyfeleinknek a tervezés, építés során. Cégünk a generálkivitelezés, felújítás során profi szakemberekkel dolgozik együtt, így legyen szó bármilyen munkafázisról is, Önnek csak annyi dolga van, hogy megálmodja, milyen minőségi burkolatokat szeretne magáénak tudni, vagy hogyan osztaná el legszívesebben a rendelkezésre álló négyzetmétereket. A General Construction mindezt a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésén és ellátásán át, egészen a teljes körű kivitelezésig felügyeli és koordinálja.

Bontás

Az épületbontás családi házak, kerti épületek, ipari ingatlanok és lakóépületek esetén egyaránt szükségessé válhat. Nem ritka, hogy telekvásárlás után válik aktuálissá, és építkezést tervezve a tulajdonos szeretne megszabadulni a területen levő, korábbi építménytől. Az épületbontás minden esetben megköveteli a szakértelmet és persze a korszerű eszközöket, gépeket. A bontás menete: hatósági engedélyezés; felvonulás és bontás; hulladék elszállítása, földmunka és levonulás; befejezés hatósági bejelentés.

Kőműves munkák

A General Construction a kőműves szakipari munkálatokat magas minőségben átfogóan vállalja, így falazási (Ytong, Porotherm, Leier); belső gépi vakolási; homlokzat vakolási; betonozási (födém, aljzat, esztrich) munkákat egyaránt.

Gipszkartonozás

Nem tudja, téglából vagy gipszkartonból készüljenek a válaszfalak? Segítünk a döntésben. A gipszkartont használhatjuk térelválasztásra, egyenletlen falak elrejtésére, rejtett világítás kialakítására és természetesen válaszfalak építésére. A General Construction vállalja fal és előtérfalak, álmennyezet gipszkartonozását; dekorációs felületek, fülkék, polcok építését gipszkartonból.

Festés

Cégünk garantálja, hogy úgy készítjük el a kívánt falfelületet ahogy Ön megálmodta. A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése. Célkitűzéseink egyike, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal. Tapasztalat, hogy sok gondot szokott okozni a festés után maradt festék foltok feltakarítása. Cégünk erre is ügyel, letakarjuk a padlót, megóvjuk a bútorokat, ezzel is megkönnyítve az Ön dolgát.

Villanyszerelés

Munkáink során mindig az adott feladathoz alkalmazható legkorszerűbb szerelési technológiával, megbízható gépekkel és szerszámokkal, kizárólag minőségi anyagokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Villanyszerelési munkáink során vállaljuk: – elektromos hálózatok tervezését, -gyengeáramú hálózatok kiépítését, -családi házak, kereskedelmi épületek, irodák elektromos szerelési munkáit, -villamos hálózat felújítását, -villámhárító és EPH rendszer kiépítését, -szerelvényezést, -épület felügyeleti-, és automatikai rendszerek tűzjelző, behatolás jelző, beléptető és kamerás megfigyelő hálózatok kivitelezését, -épületen kívüli szerelés építmények szerelését (földmunkával, kábelezéssel), -térvilágítás kivitelezését, -érintésvédelmi és, szabványossági felülvizsgálatot, villámvédelmi hálózatok felülvizsgálatát.